Zoo vrt Osijek
ENG

TREĆA BUNDEVIJADA- PUN POGODAK!

  • TREĆA BUNDEVIJADA- PUN POGODAK!
09.
November
2020.

TREĆA BUNDEVIJADA- PUN POGODAK!

Održali smo i treću ovogodišnju Bundevijadu, koja je okupila desetak studenata, članova udruge AIESEC iz Osijeka. Tu su, doduše, bili studenti agronomije, ekonomije, te biologije, ali ono što im je zajedničko je ljubav prema životinjama. Ova se radionica još jednom pokazala poučnom, korisnom i zabavnom svim sudionicima. Studentima - tako što mogu pokazati svoju kreativnost u rezbarenju bundeva, a životinjama - tako što su te iste bundeve napunjene orašastim voćem, crvićima, mesom, ribicama, odnosno njihovim omiljenim poslasticama.

Bundevijada je, inače, uobičajen enrichment (obogaćivanje životnog okoliša) koji naši timaritelji često provode u jesenskim mjesecima. Na ovaj način je studentima predstavljen timariteljski posao, a obzirom da su radionicu popratili brojni mediji, o ovom se događaju upoznala i javnost.

Oduševljeni studenti su, nakon ove nadasve zabavne radionice, naučili dosta o ponašanju životinja , ali i zatražili novu, u kojoj će opet napraviti nešto u čemu će životinje uživati.

Ideja - ima, interesa - ima, želje - ima, razloga da se uskoro opet ne nađemo u ZOO-u - nema!

Pokroviteljstvo

Postanite posvojitelj životinja ili sponzor Zoološkog vrta

Postanite posvojitelj životinja

Zoološki vrt Osijek potaknut dugogodišnjom tradicijom europski zoo vrtova, 2011 godine uvodi mogućnost posvojenja...

više

Postanite sponzor Zoo vrta Osijek

Zoološki vrt Osijek potaknut dugogodišnjom tradicijom europski zoo vrtova, 2011 godine uvodi mogućnost sponzoriranja...

više