Zoo vrt Osijek
ENG

RADIONICA O GMAZOVIMA

  • RADIONICA O GMAZOVIMA
18.
November
2020.

RADIONICA O GMAZOVIMA

Radionice o gmazovima uvijek budu vrlo dobro prihvaćene kod učenika svih uzrasta jer im, uz zanimljivo predavanje, uvijek pokažemo i žive životinje kako bi ih još bolje upoznali i osjetili.

To je jedinstvena prilika naučiti nešto o životu ovih čarobnih hladnokrvnih životinja, ali i dodirnuti ih, pa se čak i fotografirati s njima.

Dvadesetak studenata Odjela za biologiju, osječkog sveučilišta, točnije članova studentske udruge "ZOA" iz Osijeka, danas su poslušali predavanje studentice III godine biologije, Brune Žižanović, ali i našeg vrijednog akvarista/terarista, Tomislava Mandića, koji im je prenio vlastita iskustva o zmijama o kojima se brine i na poslu, ali i kod kuće, gdje također ima kolekciju gmazova.

Studentima su tako danas predstavljeni kuglasti piton, bijeli piton, mliječna zmija, ali i patuljasti krokodil koji im je pokazao koliko je zapravo brz i okretan.

Ova je radionica tek jedna u nizu uspješnica u našoj edukacijskoj učionici, koje se inače održavaju tijekom cijele kalendarske godine za sve zainteresirane dobne skupine.

Pokroviteljstvo

Postanite posvojitelj životinja ili sponzor Zoološkog vrta

Postanite posvojitelj životinja

Zoološki vrt Osijek potaknut dugogodišnjom tradicijom europski zoo vrtova, 2011 godine uvodi mogućnost posvojenja...

više

Postanite sponzor Zoo vrta Osijek

Zoološki vrt Osijek potaknut dugogodišnjom tradicijom europski zoo vrtova, 2011 godine uvodi mogućnost sponzoriranja...

više