Zoo vrt Osijek
ENG

POSJETITE NAS I NA BLAGDAN SVETA TRI KRALJA

  • POSJETITE NAS I NA BLAGDAN SVETA TRI KRALJA
05.
January
2021.

POSJETITE NAS I NA BLAGDAN SVETA TRI KRALJA

Još uvijek neobično toplo vrijeme za ovo doba godine sve poziva na boravak u prirodi i na čistom zraku, kako ljude, tako i životinje. Poznato je kako svjež zrak pridonosi poboljšanju fizičkog i mentalnog zdravlja, te je i poželjno što više uživati u prirodi, neovisno o godišnjem dobu. Svjež zrak može vrlo pozitivno utjecati na raspoloženje, jer, između ostaloga, povećava količinu kisika u organizmu, poboljšava krvni tlak i broj otkucaja srca. Također, to povoljno utječe i na količinu serotonina (hormona sreće), ali i na otpornost organizma.

Kao da i oni to znaju, sunčan dan iskoristili su i naši stanovnici, kako bi upili ugodne sunčane zrake i uživali u siječanjskoj svježini, o čemu svjedoče i fotografije u ovoj maloj foto-galeriji!

Pozivamo Vas da svaki slobodan trenutak boravite na otvorenome! Stoga nas posjetite i na blagdan Sveta tri kralja, u srijedu, 6. siječnja 2021., kad je ZOO otvoren, kao i svakog dana u siječnju, u vremenu od 09:00 do 16:00 sati, s tim da je ulaz za posjetitelje do 15:00 sati.

Pokroviteljstvo

Postanite posvojitelj životinja ili sponzor Zoološkog vrta

Postanite posvojitelj životinja

Zoološki vrt Osijek potaknut dugogodišnjom tradicijom europski zoo vrtova, 2011 godine uvodi mogućnost posvojenja...

više

Postanite sponzor Zoo vrta Osijek

Zoološki vrt Osijek potaknut dugogodišnjom tradicijom europski zoo vrtova, 2011 godine uvodi mogućnost sponzoriranja...

više