Zoo vrt Osijek
ENG

KRAJ 2020.GODINE - RETROVIZOR

  • KRAJ 2020.GODINE - RETROVIZOR
31.
December
2020.

KRAJ 2020.GODINE - RETROVIZOR

Malo - pomalo, došao nam je i posljednji dan 2020. godine! Obično se na koncu godine okrenemo iza sebe i sjetimo svih lijepih i ružnih trenutaka u proteklom razdoblju. Možda se ova godina i ne čini baš najljepšom i najuspješnijom, ali smo se zaista trudili prebroditi sve ono loše, i učiniti pozitivnim sve što je bilo u našoj moći.

Uspješno smo se borili protiv zaraze virusom COVID-19, jedno vrijeme bili smo zatvoreni za posjete (od 18. ožujka do 8. svibnja), nismo održali puno edukacija za osnovnoškolce i vrtićarce, kao niti proslava dječjih rođendana, ali smo svo vrijeme bili na usluzi životinjama koje su nam na prvom mjestu i kojima nije ništa nedostajalo.

Od ljepših događaja koji su obilježili 2020. godinu svakako su dugoočekivani štenci vukova, osamdesetak zaštićenih ozlijeđenih životinja koje su nam građani donijeli u Oporavilište, a koje su, nakon liječenja, vraćene u prirodu, kao i nekoliko novih nastambi koje smo pripremili za dolazak novih životinja.

U ovoj maloj foto-galeriji podsjetimo se 2020. godine i uživajte u razgledanju odabranih fotografija!

Svim našim velikim i malim posjetiteljima, posvojiteljima i sponzorima želimo svako dobro, puno zdravlja u idućoj godini, te, naravno, puno zajedničkih susreta i ugodnih trenutaka u ZOO vrtu Osijek!

Pokroviteljstvo

Postanite posvojitelj životinja ili sponzor Zoološkog vrta

Postanite posvojitelj životinja

Zoološki vrt Osijek potaknut dugogodišnjom tradicijom europski zoo vrtova, 2011 godine uvodi mogućnost posvojenja...

više

Postanite sponzor Zoo vrta Osijek

Zoološki vrt Osijek potaknut dugogodišnjom tradicijom europski zoo vrtova, 2011 godine uvodi mogućnost sponzoriranja...

više