x

60g ZOO vrta!

Klikni i pogledaj promotivni film snimljen povodom 60 godina postojanja ZOO-vrta Osijek.

Zoo vrt Osijek
ENG

Pokroviteljstvo

postanite posvojitelj životinja ili sponzor Zoološkog vrta

Posvojitelji

KATERINA HOFBAUER, Beč
NOJ

Dječji vrtić "Maslačak", Osijek
SIBIRSKI TIGAR

4. a) Osnovne škole Augusta Šenoe, Osijek
MEDVJED

OSNOVNA ŠKOLA TORDINCI, 1.-4. razred, Tordinci
PONI KONJ

DV OSIJEK, PODCENTAR "SJENČICA", ŠARENA SKUPINA
JAGUAR

O. Š. DOBRIŠE CESARIĆA OSIJEK, 4.b)
ŽUTOLICI GIBON

Dječji vrtić Sjenčica, Plava skupina, Osijek
SIBIRSKI TIGAR

VITO RADIĆ, VINKOVCI
ŽIRAFA

DJEČJI VRTIĆ OSIJEK, PODCENTAR "MAK" BUBAMARE
ŽIRAFA JOHAN

Iva Smrke i Craig Hamann
ŽIRAFA

Marko Oršolić, Osijek
SIBIRSKI TIGAR

O.Š. Rovišće, Bjelovar, 7.d)
ŽIRAFA

Ana Babić, Osijek
LJAMA

Anamarija Tomić (Velika Gorica)
ŽIRAFA

Jeremy L.,
ŽIRAFA

8.a) Osnovne škole "Tin Ujević"
EUROAZIJSKI RIS

PODRUČNA ŠKOLA ANTIN, 1.-4. razred, Tordinci
JELEN LOPATAR

O. Š. DOBRIŠE CESARIĆA OSIJEK, 4.a)
ANAKONDA

DV POTOČNICA OSIJEK, MJEŠOVITA I SREDNJA SKUPINA
MEDVJED

Dječji vrtić Kosjenka, Osijek
MERKAT

Dječji vrtić Stribor, Osijek
ČIMPANZA

PRODUŽENI BORAVAK 2. RAZRED O.Š. VLADIMIRA BECIĆA, OSIJEK
AMERIČKI RAKUN

DJEČJI VRTIĆ OSIJEK, PODCENTAR "MAK" JEŽIĆI
ŽIRAFA EDGAR

CENTAR ZA PODUZETNIŠTVO, Osijek
ŽIRAFA Edgar

Rajkumar Rajappan
ČIMPANZA

O.Š. Rovišće, Bjelovar, 7.b)
MARMOZET

O.Š. Rovišće, Bjelovar, 7.c)
PONI KONJ

Ivana Kovač,
PRSTENASTOREPI LEMUR

O.Š. August Šenoa Osijek, 2.a) i 2.b)
ŽIRAFA

Postanite posvojitelj životinja

Zoološki vrt Osijek potaknut dugogodišnjom tradicijom europski zoo vrtova, 2011 godine uvodi mogućnost posvojenja životinja. Posvojenjem omogućujete zdravstvenu zaštitu, nabavu hrane i dobrobit životinje. Posvojena životinja ostaju u svojoj nastambi i ne može se nositi kući. Posvojenje vrijedi za jednu godinu s mogućnošću produžetka. Jedna životinjska vrsta može imati više posvojitelja. Jedna od mogućnosti je također da cijeli školski razred može posvojiti određenu vrstu. U slučaju da životinja ode u drugi Zoo vrt radi zamjene ili ugine postoji moćnost odabira druge vrste, u tom slučaju posvojitelji će biti obaviješteni. Posvojiteljima su na raspolaganju tri paketa.

Napomena: Ukoliko se radi o grupnom posvojenju (vrtićka skupina, školski razred ili slično) poklon-paket ostaje isti kao i za pojedinačno posvojenje. Način plaćanja: općom uplatom na žiro račun Unikoma d.o.o. Osijek 2500009-1102015249
Na opću uplatnicu navesti model paketa, ime, prezime i adresu posvojitelja. Molimo Vas da uplatnicu ispunite prema donjem predlošku:
Nakon izvršene uplate pošaljite potvrdu o uplati Zoološkom vrtu Osijek na broj fax: 031 214 784 ili osobno na blagajnu Zoo vrta te ostavite kontakt broj telefona. Zoološki vrt Osijek se obvezuje kontaktirati Vas u roku od 5 do 10 dana kako bi primili zahvalnicu i ostalo što je vezano za određeni paket.

1. paket 200

U cijenu je uključeno: poklon paket, zahvalnica o posvojenju , ime i prezime posvojitelja na nastambi životinje (pločica 20x5cm po želji), ime i prezime posvojitelja (po želji) na službenim internetskim stranicama Zoo vrta Osijek. Jedna obiteljska ulaznica.

2. paket 400

U cijenu je uključeno: poklon paket, zahvalnica o posvojenju , ime i prezime posvojitelja na nastambi životinje (pločica 20x5cm po želji), ime i prezime posvojitelja (po želji) na službenim internetskim stranicama Zoo vrta Osijek. Jedna obiteljska ulaznica.

3. paket 600

U cijenu je uključeno: poklon paket, zahvalnica o posvojenju , ime i prezime posvojitelja na nastambi životinje (pločica 20x5cm po želji), ime i prezime posvojitelja (po želji) na službenim internetskim stranicama Zoo vrta Osijek. Jedna obiteljska ulaznica.

Postanite sponzor zološkog vrta

Zoološki vrt Osijek potaknut dugogodišnjom tradicijom europski zoo vrtova, 2011 godine uvodi mogućnost sponzoriranja. Sponzorstvom omogućujete zdravstvenu zaštitu, nabavu hrane, uređenje postojeće nastambe, izgradnju nove nastambe (novi projekti) i dobrobit životinje.
Ukoliko se odlučite postati sponzor Zoološkog vrta Osijek ovim putem i Vi omogućujete bolji i brži razvoj Zoo Osijek i još kvalitetniji život naših stanovnika. Ovisno o iznosu postoji nekoliko kategorija pa tako su ponuđene sljedeće opcije, brončani, srebrni, zlatni i dijamantni sponzor. Sponzorstvo traje jednu godinu s mogućnošću produžetka. Sponzorima je na raspolaganju naša edukacijska učionica koja može poslužiti za vlastitu promociju. Način plaćanja jednokratno ili na rate.

Napomena:
Zoološki vrt Osijek se obvezuje izraditi sve reklamne ploče s Vašim imenom i logom o svom trošku. Ukoliko se odlučite postati sponzor Zoološkog vrta Osijek molimo Vas kontaktirajte nas broj telefona Zoo vrta ili na info@zoo-osijek.hr.

Brončani sponzor za 5.000 kn

Službena zahvalnica od Zoo vrta. Obavijest o sponzorstvu u lokanom tisku. Poklon paket. Deset obiteljskih ulaznica Zoološkom vrtu za Vas i vaše suradnike. Sponzor dobiva reklamnu ploču s Vašim logom na nastambi (40x60), kod ulaza u Zoo vrt te na službenim internetskim stranicama Zoo vrta. Jednom godišnje mogućnost prezentacije u Zoo Vrtu.

Srebrni sponzor za 10.000 kn

Službena zahvalnica od Zoo vrta. Obavijest o sponzorstvu u lokanom tisku. Poklon paket. Deset obiteljskih ulaznica Zoološkom vrtu za Vas i vaše suradnike. Sponzor dobiva reklamnu ploču s Vašim logom na nastambi (60x80), kod ulaza u Zoo vrt te na službenim internetskim stranicama Zoo vrta. Dva puta godišnje mogućnost prezentacije u Zoo Vrtu.

Zlatni sponzor za 15.000 kn

Službena zahvalnica od Zoo vrta. Obavijest o sponzorstvu u lokanom tisku. Poklon paket. Deset obiteljskih ulaznica Zoološkom vrtu za Vas i vaše suradnike. Sponzor dobiva reklamnu ploču s Vašim logom na nastambi (80x100), kod ulaza u Zoo vrt te na službenim internetskim stranicama Zoo vrta. Tri puta godišnje mogućnost prezentacije u Zoo Vrtu.

Dijamantni sponzor za 20.000 kn

Službena zahvalnica od Zoo vrta. Obavijest o sponzorstvu u lokanom tisku. Poklon paket. Deset obiteljskih ulaznica Zoološkom vrtu za Vas i vaše suradnike. Sponzor dobiva reklamnu ploču s Vašim logom na nastambi (100x120), kod ulaza u Zoo vrt te na službenim internetskim stranicama Zoo vrta. Četiri puta godišnje mogućnost prezentacije u Zoo Vrtu.

Sponzori zoološkog vrta