x

60g ZOO vrta!

Klikni i pogledaj promotivni film snimljen povodom 60 godina postojanja ZOO-vrta Osijek.

Zoo vrt Osijek
ENG

ZOO Osijek darivao najosmašicu Doru Gašparović

  • ZOO Osijek darivao najosmašicu Doru Gašparović
25.
Svibanj
2017.

ZOO Osijek darivao najosmašicu Doru Gašparović

I ove se godine ZOO vrt Osijek rado odazvao hvalvrijednom projektu Glasa Slavonije "Osječki osmaši", a pod pokroviteljstvom Grada Osijeka.

Naime, već 14. godinu zaredom, u ovom su dnevnom listu, u sklopu godišnjaka Osječki osmaši 2016./2017., predstavljeni svi osmi razredi iz 30 osnovnih škola s područja Osijeka, Višnjevca, Bijelog Brda, Tenje, Čepina, Vladislavaca, Dalja, Vuke, Laslova, Ernestinova, Josipovca i Antunovca, kao i životopisi 64 osmaša nominiranih za titulu Najosmaša/Najosmašice, a za koje su čitatelji mogli glasati putem kupona.

Na svečanosti u Hotelu Osijek dodijeljene su nagrade za deset najboljih osmaša u protekloj školskoj godini prema glasovima Glasovih čitatelja.

Tako je najosmašicom 2017. godine proglašena Dora Gašparović, učenica 8.b razreda OŠ Ivana Filipovića iz Osijeka. Osvojila je glavnu nagradu - prijenosno računalo - koju je osigurao Glas Slavonije, a uručio gradonačelnik Ivan Vrkić. Uz to, Dora je osvojila godišnju ulaznicu, te zajedničku ulaznicu za ZOO vrt Osijek za cijeli svoj razred, slatki paket i simpatičnog gibona, koje je uručila Tatjana Elez, edukatorica u ZOO-vrtu.

FOTO: Gojko Mitić, Glas Slavonije

Pokroviteljstvo

Postanite posvojitelj životinja ili sponzor Zoološkog vrta

Postanite posvojitelj životinja

Zoološki vrt Osijek potaknut dugogodišnjom tradicijom europski zoo vrtova, 2011 godine uvodi mogućnost posvojenja...

više

Postanite sponzor Zoo vrta Osijek

Zoološki vrt Osijek potaknut dugogodišnjom tradicijom europski zoo vrtova, 2011 godine uvodi mogućnost sponzoriranja...

više