x

60g ZOO vrta!

Klikni i pogledaj promotivni film snimljen povodom 60 godina postojanja ZOO-vrta Osijek.

Zoo vrt Osijek
ENG

Završena 3D Zimska škola

  • Završena 3D Zimska škola
11.
Siječanj
2019.

Završena 3D Zimska škola

Osam radnih dana Zimske ZOO škole je, na žalost, iza nas.

Uz svakodnevno druženje, te topli čaj s medom, dvadesetak marljivih polaznika škole, koji su redovito dolazili u ZOO, bez obzira na nisku temperaturu zraka i vjetar, i više je nego zadovoljno onim što su čuli, vidjeli, doživjeli i radili tijekom Zimske škole.

Najviše im se svidjelo predavanje o našim najnovijim stanovnicima, fosama, te kako su pripremali hranu ostalim životinjama, pisali rap-pjesme o ljami, izrezivali likove životinja i dirali gmazove.

No, ono što ih je posebno zainteresiralo, kad je ZOO učionica bila dupkom puna, svakako je jedna nova svjetska tehnologija, a to je 3D ispis koji su mališanima približili naši dragi gosti iz Zagreba - prof. Kristina Škaler sa svojim učenicima.

Polaznici ZOO škole su naučili kako primijeniti 3D pisač u svakodnevnom životu, što se sve može izraditi na taj način, te su dobili na dar malene ribice ispisane pred njima! Također, mališani su gledali kako radi laserski rezač, pa su sami sebi izrađivali vrlo maštovite magnetiće i broševe od šperploče te keramičke medalje, a sve s motivima divljih životinja.

Oduševljena djeca, s originalnim i unikatnim darovima, kao i zasluženim diplomama, rado su pozirala pred našim foto objektivima, uz obećanje kako će nam se ponovno vratiti i to u - Proljetnoj školi!

Pokroviteljstvo

Postanite posvojitelj životinja ili sponzor Zoološkog vrta

Postanite posvojitelj životinja

Zoološki vrt Osijek potaknut dugogodišnjom tradicijom europski zoo vrtova, 2011 godine uvodi mogućnost posvojenja...

više

Postanite sponzor Zoo vrta Osijek

Zoološki vrt Osijek potaknut dugogodišnjom tradicijom europski zoo vrtova, 2011 godine uvodi mogućnost sponzoriranja...

više